Καλώς ήρθατε στη σελίδα του Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας job365.gr με έδρα την Αθήνα με αριθμό αδείας 42862/789.
Κύρια αρμοδιότητα μας είναι η εύρεση – κάλυψη προσωπικού σε όλους τους κλάδους για προσωπικό σπιτιών,ξενοδοχείων και εστιατορίων.Το προσωπικό του γραφείου μας στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με εμπειρία και υπευθυνότητα, έτοιμοι να δώσουν λύσεις στις ανάγκες σας. Οι εργαζόμενοι που θα σας συστήσουμε είναι εκείνοι που έχουν περάσει τη τελική διαδικασία επιλογής μας κατόπιν προσωπικής συνέντευξης.
 Όλοι οι εργαζόμενοι είναι νόμιμοι κάτοικοι με τα απαραίτητα έγγραφα (άδεια παραμονής, άδεια εργασίας, ευρωπαϊκή κάρτα, βιβλιάριο υγείας).

 

Η εύρεση εργασίας

Η εύρεση προσωπικού είναι σαν το νόμισμα, έχει δύο όψεις: Οι εργοδότες λένε – Δύσκολο να βρεθεί καλός υπάλληλος – ενώ τα άτομα που ψάχνουν για εργασία σκέφτονται – Δεν μπορώ να βρω μία αξιοπρεπή δουλειά εκεί έξω – , δεν έχει σημασία σε ποια πλευρά του νομίσματος είστε γιατί στο γραφείο ευρέσεως εργασίας JOB365.GR αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες σας με σοβαρότητα προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις δικές σαν ανάγκες.

 

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας

Δίνουμε λύσεις στις ανάγκες της επιχείρησης σας για την εύρεση του έμπειρου και κατάλληλου προσωπικού. Είμαστε επαγγελματίες και προσφέρουμε ότι υποσχόμαστε,με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας δημιουργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας μαζί σας, αυτό επιβεβαιώνεται από τα πολλά χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας.Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για τις ανάγκες σας,οι μόνοι υποψήφιοι που θα συναντήσετε,θα είναι εκείνοι που έχουν περάσει σε βάθος τη διαδικασία επιλογής μας.

 

 

Login